Tradičný i menej tradičný cukor. Viete ako ho používať?

Hnedý, alebo biely? Repný, alebo trstinový? Existuje veľa druhov cukru, ktoré sa môžu líšiť nielen pôvodom a cenou, ale i spôsobom použitia.

Zatiaľ čo v minulosti bol trh s cukrom pomerne jednotvárny, dnešný spotrebiteľ si má z čoho vyberať. Na pultoch predajní sa môžeme stretnúť s cukrami naozaj od výmyslu sveta. Majú rôznu farbu, veľkosť kryštálov i balenia, ale napríklad i výrobcu. Nie je jednoduché sa v takejto ponuke vyznať. Pomôcť zorientovať sa pri výbere môže aj znalosť základných pojmov súvisiacich so svetom sladkých kryštálikov.

 

 

Various kinds of sugar, brown, white and refined sugar

 

[button-red url=”http://www.lenprezeny.sk/clanok-3614.html” position=”right”]  SÚŤAŽIŤ   [/button-red]
Uvedené informácie sú získane na základe uverejnenia organizátora súťaže a za ich pravdivosť, realizáciu a prípadné škody nenesieme žiadnu zodpovednosť.


Uvedené informácie, vrátane ilustračného obrázku sú získane na základe uverejnenia organizátora súťaže. Za ich pravdivosť, realizáciu a prípadné škody, nenesie stránka esutaze.sk žiadnu zodpovednosť. Čítajte pozorne súťažné podmienky.
Tags:

Vážení návštevníci, webstránka esutaze.sk používa cookies pre štatistiku a reklamné účely. Vďaka tomu vieme prispôsobovať obsah pre vás. Každý môže akceptovať alebo zakázať cookies ich povolením alebo zakázaním v svojom prehliadači. Viac informácií o cookies tu.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close