Súťažte o 3 balíčky s produktami Dr. Oetker

Hodnotenie súťaže ( odmeň súťaž hviezdičkami )
Sending
User Review
5 (1 vote)

Ponorte sa do červeného zamatu a okúste jeho sladkú chuť

Už ste počuli o zmyselnom dezerte s názvom Red Velvet? Tento jedinečný zákusok pôvodom z Ameriky si podmanil celý svet nielen svojou netradičnou farbou, ale aj vláčnou a zamatovo jemnou chuťou. Nechajte sa aj vy zviesť pôvabom a rafinovanosťou torty Red Velvet. Pripravte si ju jednoducho vďaka prémiovej zmesi na pečenie od Dr.Oetker.

Zamatová história Red Velvet sa údajne začala písať okolo roku 1920, kedy sa americkým cukrárom v luxusnom hoteli Waldorf-Astoria v New Yorku podarilo vykúzliť nadýchaný koláč jemnej textúry, dnes prezývaný ako „zamatový“. Počas svojej dlhej cesty za slávou získal niekoľko pomenovaní príznačných podľa typicky červeného sfarbenia. Najznámejšie prívlastky boli mahagónová torta, diablov koláč či veselá vianočná torta. Postupom času sa tento podmanivý zákusok stal vyhľadávanou pochúťkou „veľkého jablka“, odkiaľ zavítal aj do ostatných kútov sveta a stal sa tak špecialitou mnohých reštaurácií

Súťažte o 3 balíčky s produktami Dr. Oetker

Súťažte o 3 balíčky s produktami Dr. Oetker
ilustračné foto: femme.sk

Súťažte o 3 balíčky s produktami Dr. Oetker

Súťažte o 3 balíčky s produktami Dr. Oetker do 12. apríla 2017!

Termín konania súťaže: do 12.04.2017

 

SÚŤAŽIŤ


Uvedené informácie, vrátane ilustračného obrázku sú získane na základe uverejnenia organizátora súťaže. Za ich pravdivosť, realizáciu a prípadné škody, nenesie stránka esutaze.sk žiadnu zodpovednosť. Čítajte pozorne súťažné podmienky.

Vážení návštevníci, webstránka esutaze.sk používa cookies pre štatistiku a reklamné účely. Vďaka tomu vieme prispôsobovať obsah pre vás. Každý môže akceptovať alebo zakázať cookies ich povolením alebo zakázaním v svojom prehliadači. Viac informácií o cookies tu.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close