Pečenie chleba a iného kysnutého cesta mnohí považujú za akúsi mágiu, napriek tomu, že jeho technika je jednoduchá. Veď okrem základných surovín ako: múka, voda, soľ, kvasnice, k nemu netreba nič viac než štipka trpezlivosti a riadna kopa lásky.
Presvedčí vás o tom čerstvá a voňavá kniha z vydavateľstva Zelený Kocúr s názvom Domáci chlieb a iné dobroty. Autorkou knihy je Maďarka Mária Libor Tóth, ktorej blog o pečení získal veľký ohlas u nadšencov pečenia.
Súťaž o kuchársku knihu Domáci chlieb a iné dobroty
ilustračné foto: femme.sk
Súťaž o kuchársku knihu Domáci chlieb a iné dobroty
Zapojte sa do súťaže o knihu a vyskúšajte si aj vy recept na Škoricový veniec z knihy Domáci chlieb a iné dobroty.