Reštaurácia Hotela Matyšák je známa svojou výnimočnou kuchyňou ocenenou 14 čapicami rakúskej edície Gault&Millau už niekoľko rokov po sebe. Delikatesy pripravené pod taktovkou šéfkuchára Braňa Križana sú podávané formou 3, 5, alebo 7-chodoveho degustačného menu.
ilustračné foto: Matyšák
Ku každému z ponúkaných jedál starostlivo vyberá vhodný druh vína osobne Peter Matyšák. Degustačné menu pripravovane z tých najlepších čerstvých surovín z vlastnej Bio farmy a od rokmi preverených dodávateľov, bude pravidelne obmieňané s ohľadom na sezónnosť použitých surovín.
Hrajte o 5-chodovú večeru pre 2 osoby!
[button-red url=”http://www.webnoviny.sk/sutaz/1681-hrajte-o-veceru-v-restauracii-matysak/” target=”_blank” position=”right”] SÚŤAŽIŤ [/button-red]