Súťaž o rýchlovarnú kanvicu Orava VK-4000



Ak sa chystáte počas sychravých jesenných dní zaliať si svoju šálku obľúbeného čaju či kávy, na 100-stupňovú prevarenú vodu zväčša zabudnite. Aby dokonale vynikla ich chuť a rozvinula sa ich aróma, mali by ste tieto teplé nápoje zaliať vodou s nižšou teplotou.

Vedeli ste napríklad, že ideálna teplota vody na zaliate „turka“ je okolo 90 0C? Ak ju zalejete čerstvo prevarenou vodou, doslova ju „spálite“ a je príliš horká. Ak príliš studenou, nebude dostatočne vylúhovaná. Zelený čaj je vhodné zaliať vodou s teplotou 60 – 70 0C, na ovocné čaje použite vodu s teplotou 90 0C a len čierny čaj zalejte 100 0C. Aby ste nemuseli čakať, kým vodu prevaríte a potom vám prácne chladne, vyskúšajte múdru pomocníčku na prípravu čaju a kávy – rýchlovarnú kanvicu Orava VK-4000. Umožní vám nastaviť si požadovanú teplotu vody na zaliatie, a to na 70, 80, 90 a 100 0C.

Na dosiahnutie želanej teploty vás upozorní zvukovou a svetelnou signalizáciou a až 60 minút udrží takto ohriatu vodu pri prednastavenej teplote, ak by ste po dopití jednej šálky čaju dostali chuť na ďalšiu.

 

Súťaž o rýchlovarnú kanvicu Orava VK-4000

Súťaž o rýchlovarnú kanvicu Orava VK-4000
ilustračné foto:  lenprezeny.sk

Súťaž o rýchlovarnú kanvicu Orava VK-4000

Súťaže sa môžete zúčastniť do 27.11.2018. Jeden z vás získa rýchlovarnú kanvicu Orava VK-4000.

27.11.2018

SÚŤAŽIŤ


Uvedené informácie, vrátane ilustračného obrázku sú získane na základe uverejnenia organizátora súťaže. Za ich pravdivosť, realizáciu a prípadné škody, nenesie stránka esutaze.sk žiadnu zodpovednosť. Čítajte pozorne súťažné podmienky.

Vážení návštevníci, webstránka esutaze.sk používa cookies pre štatistiku a reklamné účely. Vďaka tomu vieme prispôsobovať obsah pre vás. Každý môže akceptovať alebo zakázať cookies ich povolením alebo zakázaním v svojom prehliadači. Viac informácií o cookies tu.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close